Kila słów o mnie i Pracowni Diet
Od 2012 roku prowadzę poradnię dietetyczną "Pracownia-Diet" z siedzibą w Koszalinie. Posiadam wykształcenie wyższe z zakresu żywienia człowieka (tytuł magistra inżyniera uzyskany na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu) oraz biotechnologii (tytuł licencjata uzyskany na Uniwersytecie Szczecińskim).
Oprócz komponowania indywidualnych diet, zajmuje się organizacją turnusów odchudzających w ośrodkach wczasowych i rehabilitacyjnych oraz wydarzeń związanych z promocją zdrowego żywienia w szkołach i przedszkolach. Jest autorką diet realizowanych przez firmy cateringowe.
Indywidualne podejście
Tylko dieta dobrana pod kątem konkretnego człowieka może przynieść zamierzone efekty. Każdy z nas jest inny - lubi inną żywność, prowadzi inny tryb życia, czy jest zagrożony innymi chorobami. Te i wiele innych czynników należy brać pod uwagę przy układaniu jadłospisu.
Zapraszam klientów indywidualnych oraz placówki zajmujące się żywieniem zbiorowym.