Magister dietetyk kliniczny
Magister dietetyk kliniczny
Dietetyka kliniczna | Alergie pokarmowe | Choroby autoimmunologiczne | Choroby żołądka i jelit | Psychodietetyka | Dietetyka dziecięca | Dna moczanowa | Zaburzenia hormonalne | Zaburzenia metaboliczne | Zdrowe odżywianie | Choroby nowotowrowe | Diety pooperacyjne | Hashimoto | Nietolerancja histaminy | Odchudzanie | SIBO | Zespół jelita drażliwego
Jestem osobą bardzo empatyczną, która zdobytą wiedzę zamienia w realną pomoc.
Jestem dyplomowanym mgr dietetykiem klinicznym, zaangażowanym w to co robi na 1000 %. Świadomym i odpowiedzialnym za swoją pracę i misję do której czuję powołanie.
Dodatkowo ukończyłam w 2007 roku studia inżyniera technologii żywności, specjalizacja żywienie człowieka. Od 2007 roku pracowałam w kontroli jakości w zakładach produkcyjnych. Wiem jak czytać i wybierać produkty o dobrych składach, czego też uczę moich pacjentów. Swoją wiedzę nieustannie pogłębiam uczestnicząc w szkoleniach i kursach, czytaniu wiedzy naukowej.
Jako dietetyk układam jadłospisy tanie i łatwe do przygotowania, nawet dla osób nie lubiących gotować. Większość nowinek np. suplementacji testuje na sobie zanim je polecę pacjentowi.
Jako psychodietetyk nie krytykuję osób przychodzących do mnie z problemem. Stawiam na wysłuchanie. Przeprowadzam pacjenta przez proces zmiany. Daję czas na poukładanie w głowie spraw.
Jako absolwentka studiów II stopnia Dietetyki są specjalistami kliniczna posiadającymi zaawansowaną wiedzę i umiejętności w zakresie żywienia człowieka zdrowego i chorego, profilaktyki i leczenia chorób żywieniowo-zależnych, a także poradnictwa żywieniowego.
Posiadam wiedzę z zakresu chemii żywności oraz nauk technicznych, technologicznych, żywieniowych z elementami dietetyki i nauk ekonomicznych. Jestem specjalistą w zakresie kontroli i nadzoru jakości, a także bezpieczeństwa żywności. Od 2007 roku pracowałam w przedsiębiorstwach, zakładach i instytucjach zajmujących się bezpieczeństwem, jakością, przetwórstwem, kontrolą, obrotem żywności, żywieniem człowieka, zajmujących się kontrolą, analizą i certyfikacją produktów żywnościowych oraz w zakładach żywienia zbiorowego.
Dziękujemy za kontakt, Twoja wiadomość została wysłana.